• Home
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

  1. Hoeveel stroom gebruikt de set van DJ Bas?
  2. Hoe is de eventuele back-up geregeld?
  3. Wanneer is een boeking definitief?
  4. Kunnen we een boeking nadat is bevestigd nog annuleren?
  5. Welke muziek wordt er wel en en niet gedraaid?
  6. Welke BTW tarief rekent DJ Bas?
  7. Wanneer wordt de show opgebouwd?
  8. Kan en mag op elke locatie een rookeffect gebruikt worden?
  9. Ik wil DJ Bas boeken zonder apparatuur, de DJ set regel ik zelf. Wat zijn de mogelijkheden?

 

 

 
1) Hoeveel stroom gebruikt de set DJ Bas?
Omdat de verlichting van DJ Bas veelal uit modern led-verlichting bestaat is het opgenomen vermogen minimaal. Alle shows kunnen draaien op 1 groep van 16 ampère. Wanneer er gekozen wordt voor extra rook effecten is een tweede groep wenselijk.

 

 2) Hoe is de eventuele back up geregeld?

DJ Bas werkt geheel zelfstandig en werkt zonder personeel. Maar helaas kan er altijd iets onverwachts gebeuren. DJ Bas heeft gezorgd voor een goede back-up. DJ Bas werkt samen met een zeer gewaardeerde en professionele collega DJ. Wanneer er onverhoopt iets gebeurd in de aanloop naar uw feest zorgt DJ Bas altijd voor een passende oplossing in de vorm van een goed alternatief. Uiteraard in overleg met alle betrokken partijen.

 

 

 

3) Wanneer is een boeking definitief?
Na een uitgebreid kennismakingsgesprek maakt DJ Bas een passend voorstel. Na akkoord op dit voorstel is de boeking definitief.

 

 4) Kunnen we een boeking nadat is bevestigd nog annuleren?

Het organiseren van een feest is mensenwerk. Er kan altijd een goede reden zijn om een feest af te gelasten. DJ Bas gaat uit van het goede van de mens en rekent dan ook geen kosten wanneer jullie een feest moet afgelasten.

 

 

 


5) Welke muziek wordt er wel en en niet gedraaid?
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreekt DJ Bas uitgebreid jullie muzikale wensen. Er is dan ook de mogelijkheid om aan te geven wat jullie niet willen horen op jullie feest. Dit kan een muziekstijl zijn, maar ook bepaalde muziek nummers waar wellicht een trieste herinnering aan kleeft. DJ Bas respecteert deze keuze uiteraard altijd. Extreme muzieksoorten, zoals extreme hardrock of keiharde house- en technomuziek wordt sowieso niet gedraaid door DJ Bas. DJ Bas is een all-round DJ.

 

 

 

 

6) Welke BTW tarief rekent DJ Bas?
DJ Bas rekent het normaal gangbare BTW tarief van 21%. Dit tarief is reeds verrekend in de prijzen op de deze site. Wanneer DJ Bas geboekt wordt op een feest waar entree geheven wordt én DJ Bas is de hoofdact van de avond, dan geeft de belastingdienst aan het artiestentarief gerekend mag worden. Dit is 6%.

 

 7) Wanneer wordt de show opgebouwd?

Het opbouwen van de show gebeurd altijd in overleg met de uitbater van de locatie. Samen zorgen we voor een geschikt moment om op te bouwen zodat we niemand tot last zijn.

 

 

 


8) Kan en mag op elke locatie een rookeffect gebruikt worden?
Een rookeffect verhoogt de effecten van de verlichting, doordat het licht in de rook heel goed zichtbaar is. Een rookeffect heeft echter ook effect op de brandmelders van de locatie. DJ Bas informeert vooraf altijd bij de lokatie of ee rookeffect toegestaan is. Wanneer dit niet toegestaan is weet DJ Bas dit van te voren en zal DJ Bas dit ook niet aanbieden.

 

 

 

 

9) Ik wil DJ Bas boeken zonder apparatuur, de DJ set regel ik zelf. Wat zijn de mogelijkheden?
DJ Bas is ook te boeken zonder apparatuur. Ben je zelf DJ en zoek je een back-up voor jouw boeking dan is DJ Bas je graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op met DJ Bas om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ Bas

DJ Bas duim2