• Home
  • Over DJ Bas
  • Autobiografie

Autobiografie

DJ Bas heeft, oog voor detail, passie voor muziek en een neus voor sfeer. Hij voelt als geen ander aan welke muziek gewenst is op elk feest. Met meer dan 25 jaar ervaring weet DJ Bas van elk feest een ware happening te maken. Alles op een gepast volume en rekening houdend met ALLE gasten.

DJ Bas is een gezellige DJ met liefde voor muziek
en een neus voor goede sfeer.

 

In de jaren 80 is mijn voorliefde voor muziek begonnen. Daarnaast stond ik graag op het podium en imiteerde de bekende cabaretier Toon Hermans. Ik speelde als kind graag dat ik radio presentator was, met mijn eigen zelfgemaakte radiostudio speelde een volle uitzending na.

Mijn liefde voor muziek en het optreden vormde samen de basis voor een begin als DJ. Ik wilde mijn "radioshow" ook voor live publiek presenteren. Zo is mijn hobby als DJ begonnen. Inmiddels zijn we bijna 30 jaar verder en sta ik nog steeds elke week met veel plezier achter de "draaitafels" (inmiddels is dat geen echte draaitafel meer...) en vermaak mijn publiek.

Ik hoop dat ik binnenkort ook een keer op jouw feest te gast mag zijn voor de muzikale ondersteuning.

DJ Bas

DJ Bas duim2

Over DJ Bas

DJ Bas is ruim 25 jaar gepassioneerd DJ, neem vrijblijvend contact op met DJ Bas en ontdek wat DJ Bas voor jullie kan betekenen.


DJ Bas

Sittard, Zuid Limburg

046 - 452 65 60

06 - 233 17 9 17

info@dj-bas.nl

bereikbaar: ma-vrij: 10.00 - 18.00


Neem gerust contact op met DJ Bas