Bedrijfsfeest

dj bas bedrijfsfeest top

 • Home
 • Boek DJ Bas voor...
 • Bedrijfsfeest

bedrijfsfeest DJ Limburg

Wilt u een onvergetelijke feestavond voor uw bedrijf of organisatie?

"Boek dan DJ Bas op voor uw bedrijfsfeest"

 

DJ Bas op uw bedrijfsfeest

U organiseert natuurlijk niet elke week een bedrijfsfeest. Daarom is het goed te weten dat u met DJ Bas een perfecte partner in de arm neemt. Bas kan u op de juiste wijze adviseren als het gaat om geluid, licht en ander decoratie. Bas heeft inmiddels vele contacten opgebouwd in Limburg en hij kan u daarom ook in contact brengen met relevante leveranciers. Denk aan een cateraar, decoratie van de zaal en eventueel een ontwerper om de uitnodigingen te ontwerpen. DJ Bas graag met u mee.

 

Het bedrijfsfeest

In een persoonlijk gesprek bespreekt DJ Bas graag de opzet van de avond. Wat wordt er gevierd? Hoe ziet de avond er uit? Zijn er jubilarissen of andere collega's die in het zonnetje gezet gaan worden. Wellicht begint de feestavond met een speech en wat hebben jullie daar voor nodig? DJ Bas levert alle middelen die nodig zijn voor een geslaagd bedrijfsfeest op muzikaal gebied.

 

Licht en geluid op uw bedrijfsfeest

Samen met DJ Bas stellen jullie een mooie show samen. Aangepast op het aantal gasten dat jullie bedrijfsfeest bezoekt. Wanneer de feestzaal erg groot is kunnen we er voor kiezen om op meerdere plekken in de zaal geluid te plaatsten. Dit voorkomt dat het volume aan de DJ kant erg hoog moet staan om achter in de zaal ook verstaanbaar te zijn.
Ook qua verlichting is er veel mogelijk. Een donkere dansvloer zal niet veel mensen aantrekken. Om die reden is het aan te raden een fraaie lichtshow te plaatsen. Tevens kan DJ Bas langs de muren van de feestzaal of eventueel aan de buitenkant van de locatie zogeheten uplights plaatsen. Dit geeft een zeer sfeervol effect.

Bekijk hier direct alle shows

 

Financiële zaken

DJ Bas beschikt over een KvK nummer. De facturering vindt plaats na afloop van het feest. U ontvangt een officiële factuur.

Bedrijfsfeest

dj bas bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

dj bas bedrijfsfeest

 • Show 1

  Show 1 Show 1 is een eenvoudige maar nette DJ set. Deze set is in te zetten op vele feesten, lees meer
 • Show 2

    Show 2 Show 2 is een mooie complete DJ set. Deze set is in te zetten op vele feesten, lees meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

DJ Bas

DJ Bas duim2

Over DJ Bas

DJ Bas is ruim 25 jaar gepassioneerd DJ, neem vrijblijvend contact op met DJ Bas en ontdek wat DJ Bas voor jullie kan betekenen.


DJ Bas

Sittard, Zuid Limburg

046 - 452 65 60

06 - 233 17 9 17

info@dj-bas.nl

bereikbaar: ma-vrij: 10.00 - 18.00


Neem gerust contact op met DJ Bas